Формы организации документальных материалов на ТВ (Журналистика сериясы, 2016)
Деректі фильм туралы аз жазылмағанымен, біртұтас теориялық еңбек жоқ. Авторды деректі фильмнің тележурналистика жанры ретіндегі ерекшеліктері қ^ізықт^ірадыі. Жанрға бөлу негіздерінде өмірдің шынайы көрінісі, телефильмнің функционалдық табиғаты, тақ^ірыпт^гң өзіндік ерекшеліктері, телешыггарманы жасаудың техникалық талаптары қарастырылады.It is known that a unified theory of documentary film does not exist, although the theoretical works written about him a lot. Particularly interested in the author's documentary film as a genre of television journalism. At the heart of the genre division takes into account the way the reflection of reality, the functional characteristics of various TV films, thematic originality, technical specifications cos -denmark television productions.