Формула «Плохой журналистики» (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада алғашқы проблемалардың ақиқат және объективті ақпараты көрсетілген, тарихи және заманауи формалар мен себептер, ұй^імдаст^ір^ілған және жалған ақпараттық шабуылдың мақсаты қарастырылған.In the article for the first time are referred the problems of spreading true and objective in formation, the aims of giving false insormation, organized information attacks, their historical and modern forms and reasons.