Публицистика древнейших времен (Журналистика сериясы, 2016)
Қазақ халқының публицистикасы ежелден бүгінгі күнге дейін әлемдік БАҚ-та ерекше орын алады. Бірақ ежелгі белгілі мемлекеттерде ауызша ақпарат беру ерте дамыды, сондықтан жаңалықтар таратудың жазбаша түрінің тиімділігі үнемі ізденісте болды. Мақалада бірқатар осындай мәселелердің ашылмаған қырлары зерттелген.The Journalism of the kazakh from ancient times to the present day is an important part of the global media.But in very largestates of antiquity oral forms of information dissemination, relevant messages were ineffective, and therefore better ways of writ ten communication always were looked for.