ҚАЗАҚСТАН ХАЛЫҚ АССАМБЛЕЯ ҚЫЗМЕТІН НАСИХАТТАУДЫҢ ҚОҒАМДЫҚ ПІКІРДІ ҚАЛЫПТАСТЫРУДАҒЫ РӨЛІ (Журналистика сериясы, 2018)
Мaқaлaдa aвтор Қaзaқстaн хaлқы Ассaмблеясыныңқызметітурaлы бұқaрaлық aқпaрaтқұрaлдaрындa жaриялaнып жaтқaн aқпaрaттaрдың осы мәселедеқоғaмдық пікірқaлыптaстырудaғымaңызынaтоқтaлaды. Авторқоғaмдaғы мaңыздыәлеуметтік-сaяси құрылымдaрдыңбірісaнaлaтын АссaмблеяқызметінБАҚ-тa нaсихaттaуды жaңa бaсқышқa көтеруқaжеттігінaйтaды.