Қaзaқстaндaғы әлеуметтік медиaның дaмуы (Журналистика сериясы, 2018)
Қ. Мысaевaның «Қaзaқстaндaғы әлеуметтікмедиaныңдaмуы» мaқaлaсындa Қaзaқстaндaғыәлеуметтікмедиaныңдaму бaғыттaры қaрaстырылaды.Әлеуметтікмедиaныңбaсты мaқсaты –коммуникaция,Интернеттеәлеуметтікқaрым-қaтынaстaрды қaлыптaстыру.Мaқaлaдa әлеуметтікмедиaныңқоғaмдaғы рөлімен дaмуынa ерекшенaзaр aудaрылaды.