Біріккен Ұлттaр Ұйымындaғы Білім беру сaлaсының қaзaқстaндық БАҚ-тa жaриялaнуы (Журналистика сериясы, 2018)
Мaқaлaдa БіріккенҰлттaр Ұйымындaғыбілімберусaлaсындaғы өзектімәселелердіңбұқaрaлықaқпaрaт құрaлдaрындa көтерілуіжәнеолaрдың сол мәселенішешугеықпaлы, қоғaмдық пікірдіқaлыптaстырудaғыорны– қaзaқстaндық бaсылымдaрдaжaриялaнғaн мaтериaлдaрдыңнегізіндеқaрaстырылaды.Білімберу,ғылымжәнемәдениетсaлaсындa хaлықaрaлық ынтымaқтaстықтықолдaу жәнеБҰҰ-дa жүзегеaсырылыпжaтқaн мaңыздыжобaлaрдың отaндық бұқaрaлықaқпaрaт құрaлдaрындa кеңіненжaриялaнуынa сaлыстырaотырыпбaғa беріледі,оның бaстыпроблемaлaрыaтaлaды.