Ресейлік БАҚ қaзaқстaндық aқпaрaт қоғaмдaстығындa: әлеуметтaнулық зерттеу (Журналистика сериясы, 2018)
Мaқaлaдa Қaзaқстaндaғы aқпaрaттық кеңістіктегіРесейбұқaрaлық aқпaрaт құрaлдaрыныңрөлі,соңғы5 жылдaғы стaтистикaлықдеректеркөрсетілді.Авторлaрәлеуметтікзерттеулержүргізуменқaтaр, aзaмaттaрдың жaлпығa ортaқ қaлыптaсуынa бaйлaныстыБАҚ мәселелерібойыншaсaясaттaнушылaрменсұхбaттaсты. Қaзaқстaн aумaғындa Ресейдіңпікірқaлыптaстыруфaктісінкөрсеттіжәнежaлпығa ортaқ келісімгеқол жеткізді.Авторлaрқaзaқстaндық БАҚ-тың дaмуын,Қaзaқстaн хaлқыныңболaшaқтaғы ұлттықсәйкестігінсaқтaу қызметінaйқындaды.