Бренд символдары (Журналистика сериясы, 2020)
Мақалада бренд ұғымының  басты  түсініктері  талданған.  Қазір- гі сапасы белгілі бір нормаға сәйкес келетін тауардың бренд болу-     ға мүмкіншілігі бар. Ол үшін брендинг  қағидаттарын  дұрыс  қолда- ну керек. Себебі, қазіргі бәсекелестік заманында нарықта өзін еркін сезінудің басты шарты – сапалы өнім өндіру. Және оған қосымша тұтынушы санасындағы бейнені де өндіру керек. Бұл қағидат еліміз Дүниежүзілік сауда ұйымына кірген ғаламдастыру заманында өте қа- жет шарттың біріне айналып отыр.
Keywords: Бренд, тауар сапасы, брендинг қағидаттары, бәсе- келестік, өнім, бейне.