Изучение зарубежной журналистики: баланс традиций, новые имена. Шетел журналистикасын оқыту: дəстүр сəйкестігі, жаңа есімдер. (Журналистика сериясы, 2016)
Статья посвящена проблемам изучения творчества новых персоналий в рамках курса зарубежной журналистики. Акцентируется внимание на текстах Дж. Барнса, У. Эко, книге-интервью В. Горбулина, книге-диалоге Ф. Штерна и Г. Шмидта. Инициируется попытка представить модели будущего журналистики на основе анализа зарубежных исследований.Мақала шетел журналистикасы курсы аясындағы жаңа тұлғалардың шығармашылығын зерттеу мəселелеріне арналған. Дж. Барнс, У. Эко мəтініне, В. Горбулинаның сұхбат-кітабына, Ф. Штерн жəне Г. Шмидтің диалог кітабына негізделген. Шетелдік зерттеушілер еңбегін талдау негізінде болашақ журналистика моделін көрсетуге талпыныс жасалады.