Қоғамның саяси мәдениеті (Журналистика сериясы, 2020)
Бұл мақалада саяси мәдениет және оның адамдардың іс-әрекет- теріне және әртүрлі мекемелердің қызметіне әсері, саяси жүйеге  баға беру, басқару тобы мен жекелеген саяси көшбасшылардың, адамның саяси қоғамдағы орнын зерттеуге арналған.
Keywords: Саяси мәдениет, іс-әрекет, құндылық, субмәде- ниет.