Аңыз ақиқатты түсіну тәсілі (Журналистика сериясы, 2020)
Мақалада автор 1970-80 жылдарының қазақ әдебиетіндегі аңыз компонентін талқылайды. Автор жазушылардың аңыз туралы шығар- машылығы ақиқатты тану мен оны ұйымдастыру нысаны болғанын дәлелдейді.
Keywords: мифология, көркем дәстүр, экзистенциалдық ант- ропология.