Публицистика функциялары (Журналистика сериясы, 2020)
Мақала публицистика функцияларының теориялық жүйесіне не- гізделген. Осы салада біршама жетекші ғалымдардың еңбектеріне сүйеніп, автор заманагөй функциялардың маңыздылары сипатында төмендегілердiң алтауын көрсетіп өтедi: 1) контактілік; 2) когнитив-  ті; 3) әшкерелік; 4) экспрессивтік; 5) аксиологиялық; 6) ұйымдасты- рушы-бағыттаушылық. Мақалада әрбір функцияға дәлел келтiрiлген
Keywords: жалпы ақпарат, публицистика, функция, журналис- тика, әдебиет, қоғам, әлеуметтік институт.