Қазақстандағы сандық хабар таратудың ерекшеліктері (Журналистика сериясы, 2020)
Мақала Қазақстандағы телевидениенің сандық эфирі сәттерінің дамуының зерттелуіне, жаңа сандық технологиялардың телевизия- лық хабар тарату жағдайына арналған.
Keywords: сандық теледидар, спутниктік хабар тарату, сан- дық эфирлік теледидар.