Особенности менеджмента в медиаиндустрии. Медиаиндустриядағы менеджменттің ерекшеліктері. (Журналистика сериясы, 2016)
В статье говорится о специфике управления медиаорганизацией,структурных особенностях СМИ, значении внутренних и внешнихресурсов масс-медиа, роли управленческих решений в созданииценности медиа-продукта.Мақалада медиаұйымдастыруды басқарудың ерекшеліктері,БАҚ-тың құрылымдық ерекшеліктері, масс-медиа ішкі және сыртқы ресурстарының мәні, медиа- өнім құндылықтарын жасаудағыбасқару шешімдерінің рөлі қарастырылады.