Қазақстан медиа жүйесінің қазіргі экономикалық жағдайы. Современное экономическое состояние казахстанской медиасистемы. (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада Қазақстан медиа нарығының бүгінгі жағдайы туралысөз болады. Қазақстандық және әлемдік ақпарат нарығы туралытүсінік беріледі. Қазақстандық медиакеңістіктегі бұқаралық ақпаратқұралдарының қалыптасуы және дамуы қарастырылады. ҚазақстанБАҚ-тарының қаржылық жағдайы, экономикалық ахуалы, дамудыңжаңа белесіне көтерілуі талданады.В данной статье рассматривается современное состояние медиарынка Казахстана. Также изучены аспекты формирования и развития информационных технологий в медийном пространстве Казахстана и мира. Анализируется финансовое положение, экономическое состояние отечественного медиарынка, переход на новую ступень развития.