Дата- журналистика или журналистика данных как новый жанр СМИ. Дата- журналистика немесе деректер журналистикасы БАҚ-тың жаңа жанры ретінде. (Журналистика сериясы, 2016)
Статья посвящена формированию нового для Казахстана направленияв современной журналистике, в частности, дата-журналистике,вопросам образования дата- журналистики в стране на примерезарубежного опыта, перспективам развития дата- журналистики.Мақалада шетелдік тәжірибелер негізінде Қазақстанда заманауижурналистиканың жаңа бағыты деректер журналистикасын дамытумен осы салада білім беру мәселелері қарастырылады.