Поиски художественного образа спектакля на современной сцене. Заманауи сахна қойылымдары көркем бейнесінің ізденістері. (Журналистика сериясы, 2016)
Статья посвящена поиску актуальных образов нашего времени в современном театральном процессе Казахстана. Анализируя спектакли, поставленные ведущими современными режиссера¬ми Робертом Уилсоном, Алвисом Херманисом, Аубакиром Рахимовым в театрах Германии, Швейца¬рии, Казахстана, автор выявляет проблему поисков художественного образа на современной сцене.Мақала біздің уақытымыздың көкейкесті бейнесінің ізденісініңсұрақтарына Қазақстанның қазіргі театрлық үдерісіне арналған.Заманауи жетекші режиссерлер Роберт Уилсонның, Алвис Херманистің,әубәкір Рахимовтың Германия, Швейцария, Қазақстан театрларындақойылған қойылымдарын саралай отырып, автор заманауи сахнадакөркем бейненің ізденісінің мәселесін айқындайды