Махамбет поэзиясының стильдік ерекшелігі. Стилевые особенности поэзии Махамбета. (Журналистика сериясы, 2016)
Махамбет – ерлікті мадақтаған ақын. Оның өлеңдері тұтасымендерлік ерлік, жауынгерлік тақырыпқа құрылған. Автор мақалада Махамбет поэзиясының өзіндік ерекшелігін айта отырып, оныңкүйшілік, композиторлық қырларын мысалдармен аша түседі.Махамбет - акын, воспевавший подвиги воинов. Авторы статьи, изучая поэтическое творчество Махамбета, раскрывают его композиторские и исполнительские способности.