Методы контент-анализа сети Интернет. Интернет желілеріне контенттік талдау әдістері. (Журналистика сериясы, 2016)
Статья посвящена процессу перехода традиционных СМИ в Сеть. Рассматриваются причины возникновения медийной среды в КазНете. Приводятся примеры популярных электронных СМИ, рассматриваются их преимущества.Мақалада дәстүрлі медианың жаңа интернет бетіндегі түрлерінеконтенттік талдаулар жасалады. Танымал БАҚ сайттардың таралымдарынасараптамалар нәтижелері беріледі.