Қазақстан Республикасы Президенті Н.Ə. Назарбаевтың сындарлы саясаты жəне бұқаралық ақпарат құралдары - Политика Президента Республики Казахстан Н.А. Назарбаева и средства массовой информации (Журналистика сериясы, 2016)
Автор мақаласында Қазақстан Республикасы Президенті Н.Ə. Назарбаевтың сындарлы саясатындағы бүгінгі қоғам мен мемлекеттің дамуын, олардың бұқаралық ақпарат құралдарындағы көрінісін айқындайды. Елбасы саясатындағы өзіндік ұстанымы мен негізгі бағыты туралы БАҚ-тағы жарияланымдар сараланады. Сондай-ақ мақала авторы ҚР Президенті Н.Ə. Назарбаевтың журналистер мəселесіне қатысты өзіндік пікірі мен ойын бере отырып, елбасы саясатындағы негізгі мəселелерді де қамти кетеді. В статье автор анализирует решение проблем, современное развитие и взаимосвязь государства и современного обще-ства в средствах массовой информации сквозь призму политической деятельности Президента Республики Казахстан Н.А. Назарбаева. В средствах массовой информации представлена гражданская позиция Президента РК, а также взаимное со-трудничество главы государства и СМИ. Автор рассматривает решение проблем СМИ, курс управления и освещение взглядов и высказываний Президента Республики Казахстана в средствах массовой информации.