Тележурналистика функциялары және отандық телеарналардың даму тенденциялары. Тенденции развития отечественных телеканалов и функций тележурналистики. (Журналистика сериясы, 2016)
В статье рассказывается о функциях тележурналистики и тенденциях развития отечественных телеканалов. Рассматривается роль тележурналистики в жизни общества. Автор проводит контент-анализ информационных и культурно-просветительских программ отечественных телеканалов.Мақалада тележурналистиканың функциялары және отандық телеарналардың даму тенденциялары туралы баяндалады.Тележурналистиканың қоғам өміріндегі рөлі қарастырылады. Сонымен қатар отандық телеарналардың ақпараттық және мәдени-ағартушылық бағыттағы бағдарламаларына контент-талдау жасалады.