Интернет-ресурс как инструмент вузовских связей с общественностью в конкурентной среде образовательных услуг. Интернет ресурс – білім беру қызметінің бәсекелестік ортасындағы қоғаммен байланыс құралы. (Журналистика сериясы, 2016)
В статье рассматривается Интернет-ресурс как инструмент вузовских связей с общественностью в конкурентной среде образовательных услуг.Мақалада автор ғаламтор арқылы қоғаммен байланыс орнату ерекшеліктеріне сипаттама береді. Жоғары оқу орындары веб-сайттарына талдау жасай отырып, жаңа байланыс технологияларын қолдану, ғаламтордағы қоғаммен байланысты дамыту әдіс-тәсілдері қарастырылады.