«Мәңгілік el» тұжырымдамасын идеологиялық базасын дамытуға гуманитарлық технологиялардың рөлі (Журналистика сериясы, 2020)
Мақала жаңа қазақстандық патриотизмді қалыптастырудағы гуманитарлық технологиялардың рөлін талқылайды. Қазақстанда қоғамның адамгершілік құндылықтарды – авторлары рухани қалып- тастыру гуманитарлық негізде ықпалдастырылған рөлін зерттеуге. Қазақстанда мемлекеттік ақпараттық саясат аясында коммуника- циялық стратегияны іске асыру тетіктерін әзірлеу саяси және адам коммуникациялық процестердің одан әрі жаңғырту кілті болып та- былады.
Keywords: интеллектуалды қоғам, барлау, интеллектуал- дық әлеуеті, гуманитарлық технологиялар, коммуникациялық страте- гияларды, материалдық емес мұра.