Қазақстанда деректі журналистиканың келешегі (Журналистика сериясы, 2020)
«Қазақстандағы деректі журналистиканың келешегі» атты мақала«Ақпаратқа қолжетімділік» туралы Заңның қабылдануына байланыс- ты Қазақстандағы деректі журналистиканың келешегін талқылайды. Авторлар ақпаратқа қол жеткізу құқығын қамтамасыз еткенде ғана деректі журналистиканың даму мүмкіндігі бар деген тұжырым жа- сайды.
Keywords: Деректі журналистикасы, ақпаратқа қол жетімді- лік, Қазақстан Республикасының Заңы.