(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Мақала авторы публицистика туралы бұрын айтылған ғылыми тұжырымдамаларға сүйене отырып, қазақтың ауызша сөз өнерінің қыр-сырларын зерттеу нәтижесінде өзінің ой-пікірін білдіреді.