(untitled) (Herald of Journalism, 2015)
Мақалада оқытудың дуалдық моделі – бизнестің, болашақ білік ті маманның және мемлекет мүддесінің біріктірілуіне алып келетіні жайлы өзекті мәселелер қарастырылды.