(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Автор мақалада «Раритет» баспасының өнімдерін типологиялық, жанрлық, мазмұндық тұрғыдан талдап, сараптама жасайды. Баспа өнімдерінің шығу тарихына, ерекшелігіне тоқталып, ғылыми тұрғыдан баға береді. Кітап тарату мəселесі, оқырман сұранысы, баспадағы маркетингтік шаралар жөнінде де ғылыми тұжырымдар жасайды. Автор проводит экспертизу серийных изданий, исследует типологический и жанровый подход. В статье также исследуются запросы читателей, проблемы распространения книг, делаются научные заключения в плане дальнейших мер по книгораспространению.