(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада автор Түркия туризмінің артықшылықтары туралы зерттеулерін сөз етеді. Түркия туризміндегі PR қызметі технологияларының тәжірибедегі қолданылуы талданған. Автор мақалада түркиялық және отандық зерттеуші ғалымдардың теориялық және практикалық ғылыми еңбектеріне сүйене отырып, туризм саласының басым бағыттары жөнінде тұжырымдамалар келтірген. Түркиядағы туризм саласы бойынша ақпарат тарататын басылымдарды кесте арқылы көрсеткен. В данной статье автор рассматривает преимущества туризма в Турции. Изучены PR-технологии по продвижению туризма в Турции. Основываясь на научных работах турецких и отечественных ученых, автор пытается выявить концепцию основных направлений туристической деятельности. Составлена таблица изданий, публикующих материалы по теме туризма в Турции.