(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
В статье рассматривается Интернет-ресурс как инструмент вузовских связей с общественностью в конкурентной среде образовательных услуг. Мақалада автор ғаламтор арқылы қоғаммен байланыс орнату ерекшеліктеріне сипаттама береді. Жоғары оқу орындары веб-сайттарына талдау жасай отырып, жаңа байланыс технологияларын қолдану, ғаламтордағы қоғаммен байланысты дамыту әдіс-тәсілдері қарастырылады.