(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада интеллектуалды ұлт қалыптастырудағы баспа ісінің маңызы мен ерекшелігі қарастырылады. Кітап интеллектуалды ұлт қалыптастырудың негізі болып саналатындығын жан-жақты дәлелдейді. Қазақстандағы кітап баспаларының даму бағыттары сарапталады. В статье рассматриваются особенности издательского дела как одного из факторов формирования интеллектуальной нации. Доказывается, что книги являются основным источником формирования интеллектуальной нации, оцениваются направления развития книжных издательств в Казахстане.