МОНТAЖ – КAДРЛAРДЫ ТІРКЕУ ҒAНA ЕМЕС (Herald of Journalism, 2016)
Кино мен телевизия шығармашылығында монтаждың орны ерекше екенін көрсету мақаланың мақсаты. Мұнда экран тілінің осы тәсілінің бастауындағы теорияшылардың еңбектері мен жаңа лықтары айтылып, тиісті мысалдармен түсінік беріледі. Көп жылғы тәжерибеден жинақталған монтаждың мүмкіндіктері бүгінде қажет мөлшерде, өз орнымен пайдаланылмай жүргені проблеме болып көтеріледі.