Проблемы медиадемократии: казахстанский опыт. Медиа демократия мәселелері: қазақстандық тәжірибе. (Herald of Journalism, 2016)
В статье автор рассматривает вопросы медиадемократии, используетрезультаты прикладных исследований по политическим позициямСМИ и материалам периодической печати. Предложена авторскаяконцепция, направленная на становление и развитие демократическихценностей в сфере масс-медиа.Мақалада автор медиа демократия мәселелерін қарастырады.Сонымен қатар БАҚ-тағы саяси бағыттағы қолданбалы зерттеулержәне мерзімді басылымдардағы материалдардың нәтижелеріпайдаланылады. Масс-медиадағы демократияның дамуы, бағытыжәне авторлық тұжырымдамасы ұсынылған.
Keywords: медиадемократия; казахстанский опыт; политическая позиция; СМИ; демократические ценности; медиа демократия; қазақстандық тәжірибе; саяси бағыт; демократиялық құндылықтар