Публицистика современности как часть коммуникативного ресурса. Заманауи көсемсөз коммуникативтік ресурстың бөлігі ретінде. (Herald of Journalism, 2016)
Статья посвящена изучению публицистики современности как части коммуникативного ресурса. Публицистический компонет в статьях, интервью Т. Фридмaна, А. Ротфельда, Й. Фишера как объединяющая тема сущности человека в глобализованном мире.Мақалада заманауи көсемсөзді зерттеу коммуникативтік ресурстың бөлігі ретінде қарастырылған. Т. Фридмaн, А. Ротфельд, Й. Фишер мақалалары мен сұхбаттарындағы көсемсөздік белгілер ғаламдық әлемдегі адамзатты біріктіретін тақырып ретінде танылған.
Keywords: Гуманитаристика; интеллектуальный дискурс; коммуникационный; публицистический компонент; публицистика; гуманитаристика; интеллектуалдық дискурс; коммуникациондық; көсемсөздік компонент; публицистика.