Баспасөз қызметінің ғаламтордағы жұмысы (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада баспасөз қызметінің ғаламтордағы бет-парақшалар арқылы атқаратын жұмысының тәсілдері қарастырылады. Трендтік басқару, виртуалды технологияны қолдану, креативті ойлау сияқты заманауи әдіс-тәсілдер нақты мысалдар арқылы сөз болады. Сайт қа қолдау жасау мен оны басқару принциптері ғаламтор жүйесінде гі ақпарат таратуға қатысты негізгі жүйелер негізінде дәйектеледі. Әсіресе, мақала авторы ғаламтор-газеттердің ақпараттық кескін дерді (инфографиканы) беру тәсілдері мен мақсатты аудиториямен жұмыс жүргізу ерекшеліктеріне кеңінен тоқталған. Web-сайттардың аудиторияға әсер ету сипаты, безендірілу брендтері де назардан тыс қалмаған. Мұнымен қатар мақалада қолжетімді технологияны қолда ну арқылы баспасөз қызметінің оқырманға тигізер ықпалы, оқырман таңдауы, web-сайттардың қоғамдық пікірге, қажетті ақпаратқа қосар үлесі, онда орналасқан материалдардың аудиторияға тарауы салыс тырыла баяндалған. Виртуалды кеңістікті қолдану технологиясы ту ралы нақты мысалдар келтірілген.